torsdag 11. november 2010

Se så søtt

Mamma og pappa har pusset opp ei gammel barneseng som til lille-knøttet kommer.. Senga skal stå hjemme hos dem.. og jeg må bare vise dere den.. Den ble helt nydelig..
Så tusen takk mamma og pappa.. Vi gleder oss til å ta denne i bruk ja (",) <3

 Slik var WallStickeren da den kom...

og viiippsss:
...Se så flott...

Mørke, kalde høstkvelder...

Det eneste fine med denne årstiden er innekosen..
Det å la roen senke seg, ha masse levende lys tent og bare kose seg inne med en stor kopp god te, litt håndarbeid eller en god bok, mens vinden, kulda og snøen herjer ute..
Her kommer et stemningsbilde..


Her er forresten min favoritt for tiden..mmmmm...eple og kanel..lukter jeg julestemning?! Jepp :)

C

JEG HAR FAKTISK LAGET NOE (",)

Jippi (",)
Se her, jeg har vært på kurs og laget kalender...
Etter flere måneder med tørke og ingen kortproduksjon, ble jeg med Bodil fra jobb på kurs hos TreL hvor vi skulle lage kalender for 2011, og den ble FANTASTISK!!!!!


Det tok veldig lang tid å lage, bare forberedelsene tok flere timer, så vi ble ikke helt ferdige.. Men fikk alt montert, så gjenstår bare pyntingen..det skal jeg kose meg med over helgen.. Kanskje blir det en julegave?!? :)

Vi brukte Bint-It-All- maskin ( se den her ) for å hefte alt sammen, og folkens; I'm in LOVE..
Den er herved satt opp på ønskelista som nr. 1... Tenk alt det artige man kan lage med en slik..album, små annerledese kort og ikke mist kalendere lik denne.. Så jeg sier bare "Dear Santa" <3 (",)

Nå har jeg bare lyst å ta fram alt stæsjet å hive meg i kortlaginga igjen (",)
Men har jeg tid til det da?
Her går dagene fort fremover.. Vi venter baby i starten av januar (",) *gleder meg masse*
så dagene brukes til forberedelser som vasking av diverse tøy, handling, lesing etc.. Er jo så masse å sette seg inn i.. Men det jo bare kos <3

Skal prøve å oppdatere bloggen litt oftere, men med så lite kortlaging, så glemmer jeg jo nesten av hele bloggen.. Men nå skal jeg inn å lete etter inspirasjon i deres blogger (",)

~Ha en god helg~

C